2024-01-19
讲真我都好少食放题但系呢一个重点推介!星期一都全院满座蚝饮蚝食-鹿儿岛A5和牛火锅+三大名蟹宴(120分钟半放题)9:00p.m前离座$698(原价$1888)名蟹菜式&炭烧项目等-炭烧佐酒鳕鱼干呢个套餐啲sake同埋啤酒都系无限量添加,所以好适合送呢一个佐酒鳕鱼干炭烧得好脆口,够薄身,真系好适合送酒-日式昆布汁煮翡翠螺用咗昆布汁,比较清新,再配埋萝卜喺个底,就系一个开胃嘅前菜-日本松叶蟹天妇罗松叶蟹啖啖肉,用上天妇罗嘅煮法锁住咗肉汁,加埋薄脆皮,口感超好-大闸蟹粉蟹黄稻庭乌冬用蟹粉去为乌冬调味增加口感蟹膏好浓郁,鲜味十足-炭烧串烧拼盘(厨师发板)翠玉瓜系我最钟意𠮶一个串烧上面铺满明太子酱汁食落好惹味-炭烧日本鳕场蟹脚话明蟹宴点可以无蟹呢呢个雪场蟹脚睇住佢拆出嚟大大啖肉质好鲜弹牙有咬口-炭烧蟹黄酱鹅肝蟹肉饭团唔好睇小呢个饭团中间包住蟹肉上面再舖上蟹黄酱鹅肝三重滋味-Shabu Shabu项目鹿儿岛A5黑毛和牛(120g)杂菜盛盒食到呢度已经好饱,点知原来仲有成盘shabu shabu和牛一食就知道高质素Perfect marbling入口即溶嘅口感-无限追加项目日本时令牡蛎刺身Sapp
但系呢一个重点推介!星期一都全院满座
9:00p.m前离座
$698(原价$1888)
名蟹菜式&炭烧项目等
-炭烧佐酒鳕鱼干
炭烧得好脆口,够薄身,真系好适合送酒
-日式昆布汁煮翡翠螺
用咗昆布汁,比较清新,再配埋萝卜喺个底,就系一个开胃嘅前菜
-日本松叶蟹天妇罗
-大闸蟹粉蟹黄稻庭乌冬
用蟹粉去为乌冬调味
增加口感
蟹膏好浓郁,鲜味十足
-炭烧串烧拼盘(厨师发板)
翠玉瓜系我最钟意𠮶一个串烧
中间包住蟹肉
上面再舖上蟹黄酱鹅肝
三重滋味
-Shabu Shabu项目
鹿儿岛A5黑毛和牛(120g)
杂菜盛盒
一食就知道高质素