2024-06-13
餐厅正正由CitySuper开,所以位于佢嘅酒区隔离,咁吸引点可以唔问下买酒入去饮点计呢!?原来只系买酒价钱加20%午餐时间我就唔饮咁重咁大只嘅酒,拣枝法国Moulin A Vent 够晒薄,属Beaujolais,有名Gamay葡萄只系卖$180,入去饮加$36,抵环境唔大,10张枱左右,但系闲日下午唔太旺,食得舒服宁静沙律都唔少,任食外面每100g计嘅沙律,$188真系唔算贵。红菜头Feta芝士。凉拌茄子。博多豆腐薯仔沙律。炸豆腐鸡丝沙律全部都健康清淡,而且唔系普通货色,一般都比晒罐头粟米、车厘茄、青瓜、意粉/薯仔沙律等等就算,呢度系有心做好多。Parma Ham。冻鸡胸。冻烧牛肉。烟三文鱼咁多Cold Cut,出去餐厅叫个Platter都至少$198,慢慢叹,摸下酒杯底真系爽芝士有三种,我认得Brie同Pamesan,仲有款唔识😂另外仲有两款热汤,两款甜品 - 博多豆腐花及面包布甸,基本唔加主菜都好够饱
环境唔大,10张枱左右,但系闲日下午唔太旺,食得舒服宁静
沙律都唔少,任食外面每100g计嘅沙律,$188真系唔算贵
。红菜头Feta芝士
。凉拌茄子
。博多豆腐薯仔沙律
。炸豆腐鸡丝沙律
。Parma Ham
。冻鸡胸
。冻烧牛肉
。烟三文鱼
芝士有三种,我认得Brie同Pamesan,仲有款唔识😂