2009-07-04
睇完人地篇blog 介绍之后,我今日即刻去左,但好失望............我10:55入到去,话想要羊堡,点知佢话11:00先有,我已经觉得好奇怪.....唔系5分钟你都计得咁准呀?而且o个阵时佢根本一个客都冇啦,咁鬼得闲都唔做我生意?于是我坐o系度等到11点,跟住见到佢摆左11点后set meal o既牌出黎,于是我又问,而家系咪有羊堡。点知今次佢又答:而家冇呀。而家11点,时间比较尴尬,所以冇呀。我真系俾佢吹胀!!如果系冇你就一早讲今日冇啦,讲咩11点后先有o者,而且明知冇,又继续摆个牌出黎,都唔知想点。同埋我唔明 "时间比较尴尬" 点会系一个理由?仲有就系,佢当时挂住同个女仔o系度倾计,完全唔想理我啰。倾倾下仲o系度互咀,我都唔明点解有客人o系度佢地都可以做呢d 野。而我问佢野o既时候,个女仔仲要好似好唔满意我阻住佢地倾计咁。呢间野有几好食我唔知,但service 已经要俾零分 (可惜呢度最低都要俾1分)。"味道" & "抵食" 呢两方面我冇试,所以评唔到,但openrice 又一定要人地评,所以我一律俾1分,但唔代表我觉得唔好食,只系未食过唔知。
我10:55入到去,话想要羊堡,点知佢话11:00先有,
我已经觉得好奇怪.....唔系5分钟你都计得咁准呀?
而且o个阵时佢根本一个客都冇啦,咁鬼得闲都唔做我生意?
于是我又问,而家系咪有羊堡。
我真系俾佢吹胀!!
如果系冇你就一早讲今日冇啦,讲咩11点后先有o者,
而且明知冇,又继续摆个牌出黎,都唔知想点。
同埋我唔明 "时间比较尴尬" 点会系一个理由?
仲有就系,佢当时挂住同个女仔o系度倾计,完全唔想理我啰。
所以我一律俾1分,但唔代表我觉得唔好食,只系未食过唔知。