2022-08-28 336 浏览
今日34-35度,12:30pm到,间餐厅一个人都无!我有小狗所以坐室外,但只有热茶供应,唔紧要我地五人每人叫左各式各样饮品,又ice coffee又mocktail,点知太热想问佢拎冰水,但无,你饮热茶啦!我地叫左 $75矿泉水,免费添一次冰,其实间餐厅有30 蚊枝水bonaqua牌但只供外卖人士,唔可以堂饮呀,如果饮要你企系地下黑色线外呀小姐😡 Wow 今日34-35度d waiters 真系好好人!成餐饭$1200蚊,贴钱买难受,真系好热先至迫不得已叫水,你就系用热嘅天气赚更加多嘅钱,都唔紧要,餐厅行贵价路线所有嘢要收费我明白,但对唔住服务态度只可以用劣质来形容,除咗个经理最后有少少体谅,一家人黎饮茶希望系开心,最后因为服务态度而破坏成个星期日嘅气氛!最惨系有一个女服务员有严重说话问题,我唔系歧视,但真系完全听唔到佢讲乜嘢,绝对系一只字都听唔到,我相信FAM系以高级中式餐饮嘅形象黎经营,我相信有更加好嘅位置可以安排俾呢一位员工,食物嘅质素及环境一切都好好,真系衰喺Service,接近$100一笼点心,真系得呢啲服务质素吗?今年年头嚟嘅时候食烧卖,原来系唔熟,已经嬲到飞起,加埋今日嘅遭遇,呢一世都唔会再黎!