2023-07-27
早左收工,见仲早就上围坊揾野食(17:30左右)想简单食份三文治饮杯咖啡 ,NOC coffee 排晒长龙 !谂住算啦 返屋企煮面食! 系离开时见到呢间野 又无人等, 望左下餐牌都ok ,于是系门口等带位。入到去环境系唔错既,侍应拎左个牌仔有个QR Code 放低就行左去 ,一句都唔讲声话要QR CODE落单。拎起电话scan 完个code 成个menu 10样有7样无 无burger 无all day breakfast 意粉得一款! 同我系门口睇个餐牌完全两回事! 勉强拣左个avocado smoked salmon sourdough 同叫左佢地杯特色咖啡。咖啡好快就到,照左张相比朋友,就拎起杯开始饮。泡面系冻既!咖啡系暖!完全唔系一杯正常cappuccino 既温度!同埋点解会系上左咖啡先?到个sourdough 黎到, 我觉得我系比人㓥水鱼 2块仔要108$??!仲要个包唔系sour dough 佢只系法包! 旁边个所谓沙律完全无dressing 只系落左两滴olive oil 醋都无滴!呢间野 试过后可以blacklist!
呢间野 试过后可以blacklist!