2021-12-27 301 浏览
因为老公的生日而星期日会开的Fine Dining 为数不多,Arbor自然是我的首选,我哋叫左chef‘s tasting menu 同wine paring. 食物质素一定up to standard,所以我都不多加评论,唯一是waiter 的态度有D cool,好似一般餐厅的service. 其中上pigeon时竟然无上个sauce给我,正当我思量是否有sauce 时候,个server 发现后立即跑回去取,然后先同我讲有个sauce 嚟紧🤣(好彩我未切),成个过程令我觉有些少奇怪,因为我系enjoy 紧2 star Michelin既食物仲同Service, 唔系一般餐厅嘅Standard.
  • Tuna