2023-02-13 442 浏览
呢间位于天后同北角之间嘅西餐厅嘅Set Lunch真系可以话系价廉物美。Set Lunch头盘可以拣餐汤或者沙律,我同我同事都无拣沙律拣餐汤。个Main Course我地一个叫了温泉蛋拌芝士黑松露烟肉野菌长通粉,另一份就叫咗是日厨师精选盐烧牛颈脊Risotto,我地Share黎食,两款都好好食。温泉蛋拌芝士黑松露烟肉野菌长通粉做得好Creamy,黑松露同烟肉嘅香味令到个芝士汁长通粉食落去无咁滞,溘泉蛋做到啱啱好,流心蛋黄有温度。盐烧牛颈脊Risotto嘅牛颈脊烟韧含香浓牛肉味,用盐烧做都唔错,吊起佢D味。个Risotto都几好食,唔太干又唔会太湿。个餐仲包杯野饮,平均每人唔洗$80,真系又抵食又好食。

个餐仲包杯野饮,平均每人唔洗$80,真系又抵食又好食。