2019-05-05 349 浏览
见呢度个个都系讲韩烧,等我讲下呢度嘅set lunch啦!有日同事话呢度食lunch好抵,心谂佐敦抵极都五十蚊啦,韩国野㖞!可惜冇影到餐牌,睇完之后我都忍唔住讲句「好抵呀!」。点解呢?因为佢个set lunch除左包饭,仲有前菜(食晒仲可以叫佢添),汤,同埋罐装野饮...like埋佢个facebook page仲有雪糕,埋单真系唔洗五十蚊一个人..你话癫唔癫先..佢仲要每日都有唔同嘅choice比你拣,平之余都唔会话日日限死某几款做特价套餐,今次星期一,我就叫左个牛肉饭~你话系咪超好食,我又唔敢讲,只可以话呢个价钱黎讲算系唔错架喇。佢唔同吉野家个啲日式牛肉饭,佢啲牛系偏甜嘅,而且牛肉同饭嘅份量真系好饱,男士都一定够晒饱呀!
见呢度个个都系讲韩烧,等我讲下呢度嘅set lunch啦!