2019-08-20 39 浏览
位于21楼既日式火锅店,望出去夜景都不错 ,再加上不同日式画,整体环境不错。一坐底侍应即刻上前解释如何选择,先选牛再拣汤底,牛我就拣左美国特选牛肉。而汤底就有六款系不用加钱的,我同妈妈一齐食就拣左豚骨汤,我以为只可以拣一个汤底,点知侍应叫我拣多个,我就拣左中华辣汤,仲提醒我话好辣要吾要少辣。真心觉得侍应好好服务,抵赞!豚骨汤底&中华辣汤豚骨汤底好鲜,吾会好咸,吾食得辣我觉得绝对系首选。中华辣汤一开始觉得吾系好辣,吾知系咪少辣既关系,好似吾系好够辣,但汤仲有四五粒吾同既辣椒系上面滚来滚去,越食越辣,好过隐,又吾好净系辣到麻左,仲食到肉既鲜味。个餐包括有牛、鸡、豚肉,之后可再追加牛肉牛切得好薄身,基本上滚几秒就食得。另外鸡同猪,猪都切得好薄身,反而猪有意外惊喜,吸左豚骨汤既味道,肉质又嫩,正阿!另外出面仲有好多疏菜同丸类可选择,饮品都好多款可以拣。甜品基本一定有雪糕、雪条,尼到仲有朱古力喷泉机,有得玩又有得食!

豚骨汤底&中华辣汤
豚骨汤底好鲜,吾会好咸,吾食得辣我觉得绝对系首选。

个餐包括有牛、鸡、豚肉,之后可再追加牛肉

牛切得好薄身,基本上滚几秒就食得。

另外出面仲有好多疏菜同丸类可选择,饮品都好多款可以拣。