2024-07-03 960 浏览
之前购买体验都唔太好,等得又耐又难饮,今次真系体验太差,我谂我之后都唔会再买。我3:06买嘢饮,佢问我饮咩之后我谂住讲,点知佢继续劲大声同厨房用普通话倾偈.我等左一阵佢讲完我就叫啦,我话少冰但系当时门面扎髻个女仔唔记得帮我少,礼貌呢啲嘢唔讲啦可能佢哋攰辛苦,我都体谅饮食业,之后就等嘢饮。我等到3:10𠮶阵就见到自己杯嘢饮系入面,但系呢个时候铺面个员工执紧网上外卖平台单,个单有三杯嘢饮,然后佢两杯嘢饮打直 一杯嘢饮打横咁摆咗喺两杯嘢饮上面,正常人都知系平衡唔到,然后佢就摆咗袋嘢饮去后面个铁架度,然后佢入厨房谂住倾一两句偈𠮶阵杯嘢饮即刻跌咗落嚟,然后佢就开始拖地,就算入面有嘢饮出得或者有人排队买嘢饮 佢都望一望就算,继续拖地抹地。之后3:16𠮶阵厨房整完啲嘢饮就有一条友出咗嚟收银,但系另外𠮶条友冇谂住摆啲嘢饮出嚟,入咗去唞。当厨房蒸返跌烂咗个嘢饮之后,因为有个店员唔记得咗入去就俾人拎走咗 ,之后整跌嘢饮个员工就拎住杯嘢饮冲咗去揾个客人,冲出去𠮶下有碰撞,但系冇道歉,可能系佢太急冇留意。搞到最后我3:20先拎到个嘢饮,啲冰都溶晒。BTW杨支甘露好苦 红苹岛屿一般 似沟左茶嘅苹果绿
BTW杨支甘露好苦 红苹岛屿一般 似沟左茶嘅苹果绿
2024-06-23