2018-11-05 141 浏览
同舊同事揀左呢間食Lunch,原來Openrice上的Comments都好麻麻地..不過都決定比次機會試下~餐廳裝修係幾靚,而餐廳名字都幾特別!不過,係一間西式餐廳入面個MENU上居然有馬拉盞豬頸肉通菜炒河粉 & 黃油文晶雞配油飯都幾搞笑..雖然係咁,一入去D店員都好有禮貌同好主動咁Serve你,感覺都不錯!最後同同事揀左以下2樣野B) 草苺汁牛西冷炒蕃茄麵 $88食落有淡淡的草苺甜味,蕃茄就反而無乜,麵質還好,軟硬度適中,係我中意GE硬度,整碟食落感覺都幾清淡..無花果沙律 $78份量都大份,沙律上面淋左D芥苿醬另外是日餐湯係粟米蘑菇忌廉湯... 味道唔夠濃,無論係粟米味,蘑菇味 OR 忌廉湯味.. 都唔夠突出建議佢地可以放多D心思係食物上,唔好浪費左個裝修。老實講個食物質素唔係好值呢個價錢..
不過都決定比次機會試下~
餐廳裝修係幾靚,而餐廳名字都幾特別!

最後同同事揀左以下2樣野
B) 草苺汁牛西冷炒蕃茄麵 $88

整碟食落感覺都幾清淡..

無花果沙律 $78

份量都大份,沙律上面淋左D芥苿醬
建議佢地可以放多D心思係食物上,唔好浪費左個裝修。
老實講個食物質素唔係好值呢個價錢..