2023-08-22 73 浏览
尖沙咀诺士佛台意外发现一间装修美轮美奂既餐厅主打食bar x西式菜 呢度嘅装修非常之有情调 灯光昏暗 情侣或者朋友倾吓计,呢度就最适合 我哋叫咗好几样🦀意式焗蟹饼青芥末黑鱼子 好食到惊为天人 点估到个蟹饼入边蟹肉多到满写而且好creamy滑溜😍食完会想encore👍🏻🍢串烧拼盘 鸡同猪嘅配搭 配埋个特制酱汁perfect match👏🏻🍝明太子卡邦尼意大利面 卦汁浓到不得了 加埋蛋黄捞埋一齐食口感更加丰富💕🥩美国U.S.D.A.肉眼牛扒伴红酒烧汁 细心到帮你每一件都切开 好食嘅肉眼扒基本上就咁食已经好好食 唔需要点任何酱汁😊🍸Cocktails💭In the dream 去酒吧当然要叫返杯Cocktail啦 你杯清新得来唔会太重酒精 啱晒女仔饮👧🏻🚬Cigarette after sex 肉桂条点着咗真系好似雪茄😮咁有创意都俾佢谂到👏🏻特别一提呢度系Sing-to-earn 概念: 客人可以上台献唱,观众亦可以下载VSING 手机app 向献唱的客人表示支持,于手机app内向他们发送礼物🎁

🍸Cocktails