2023-06-01 21 浏览
好难得挨到Friday night 紧系要食返餐好😆平时我只会唔够训就难啲sleepless 唯有尼体验下餐厅环境嘅sleepless feel啦😂4 course dinner set ($398/ p.p)香煎北海道刺身级带子带子好厚架 煎成半熟火喉控制得唔错😋质感软滑 配搭红酒莓香泡沫薄荷油 几特别😍香煎法国鹅肝本身以为面包会好硬 但咬落竟然系好软熟🤩而鹅肝仲要煎得好香 入口即溶油脂丰富🤤🤤配搭黑醋芒果沙沙 有惊喜呀👍🏼海虾汤虾味非常浓郁🦐亦充满住鲜味 睇得出落左好足料🤗南瓜汤南瓜汤就比较清新💚比海虾汤清淡 饮落感觉好舒服😌烧味噌甲罗烧蟹肉意大利饭见到蟹盖有大大份蟹膏🥳🤩够哂香呀 饭本身有蟹肉一齐煮 味道几清新😋加返啲香浓蟹膏就真系啱啱好啦🥰白鹤清酒忌廉汁蛏子扁意粉蛏子意粉配搭几特别真系未试过😯酱汁几creamy又唔会太漏 😚而蛏子切开左食得好方便 唔会好难咬 同白汁又出奇地夹😋甜品最后甜品仲有个朱古力蛋卷🍰蛋糕都几松软😍3D 抹茶latte ($103)呢杯真系打卡专用呀😍😍公仔非常可爱唔舍得整花佢呀🤩最底饮品我拣左抹茶味又几香几好饮呀😋Rose chocolate尼到sta

香煎北海道刺身级带子

烧味噌甲罗烧蟹肉意大利饭

白鹤清酒忌廉汁蛏子扁意粉

甜品
最后甜品仲有个朱古力蛋卷🍰蛋糕都几松软😍

3D 抹茶latte ($103)

Rose chocolate
尼到staff会再倒到佢满泻架 真系满满嘅朱古力🤣非常香又带有玫瑰花味🌹甜甜地好啱钟意朱古力嘅你🍫