2018-10-18 418 浏览
人人都知Smile Yogurt系食Yogurt雪糕,今次我就试下佢嘅蛋糕!因为啲东海堂,美心已经食到闷哂朋友话呢间蛋糕好靓,于是一于试下!首先要上网拣款再填form订蛋糕!冇错,要填form!如果系k11呢间就冇得上网订,要打电话再过数!有少少麻烦…今次我地订左呢个Golden Mango! 个样真系好靓而且好精致! 值得一赞系,个牌可以写10只字,我今次写左9个字,啲位岩岩好,啲字写得好靓!成个蛋糕岀黎已经赢哂!食落…原来系冇yogurt的!系海绵蛋糕黎,蛋糕好松软,好似一阵风咁就食完,好多都系cream, 味道系一般唔太特别。$170 呢个系mini size,唔太大个,比标准还要细,抵就唔抵嫁喇,不过攞黎影相都唔错嘅!
朋友话呢间蛋糕好靓,于是一于试下!

外卖自取