2017-03-18 84 浏览
今日想同朋友倾下计,就拣左呢到,贪呢到楼上cafe会静dd.一入到黎,个装修好有格调,灯光都好适合deep talk,同时都有好多board game可以玩因为谂吾到食咩好,所以叫左个2人set,每人188今日餐汤系粟米汤,粟米汤入面有粒粒粟米几鲜甜几好咬。汤面有忌廉画花,几有心机而沙律就系吞拿鱼长通粉,沙律同汤都有蒜蓉多士配。蒜蓉多士吾过硬,但蒜蓉味就可以再浓d..小食系蜜汁鸡翼,鸡翼呢部份令我哋觉得好惊喜,因为系一个好普通嘅菜式,但鸡翼表面香脆,内里肉质嫩滑,好味道!而且四只鸡翼,一人两只,份量唔多唔少岩岩好.主菜我地拣左卡邦拿意粉。本身谂住卡邦拿意粉会好似出面个d咁,好顶胃.漏。但呢到既卡邦拿食落,一d都吾漏,仲好香烟肉味,份量十分足够另外一个主菜系猪肋骨配薯条,因为啱啱食咗个大大份嘅卡邦拿意粉,所以已经有七八成饱,呢份猪肋骨嘅份量亦都唔细,所以我哋都因为惊食净野而心虚.不过朱立骨嘅汁酸酸地都几开胃,而且将佢切开完全冇难度,肉质都唔鞋口,所以好快都俾我哋地K.O.左。薯条系粗薯条嚟嘅,亦都淋上左酸酸甜甜嘅酱汁,隔离都有沙律伴碟.其中一杯饮品系oreo女神,外观吸引,味道也上好,但
因为谂吾到食咩好,所以叫左个2人set,每人188

其中一杯饮品系oreo女神,外观吸引,味道也上好,但如果oreo只打至6成碎,保留少许碎粒oreo会更好,可增加口感.
另一杯系蝴蝶夫人,系水蜜桃士多啤梨梳打,味道略为甜左dd,(本人吾系好中意甜嘢),但相信女士们会几中意
最后仲有甜品,系迷利雪糕泡芙,每人2粒,有酸酸甜甜既士多啤梨酱系上面,prefect match
呢个2人餐,份量十足,而价钱亦好合理
it is a good place for spending your time with fds
2017-03-06