2022-08-03 130 浏览
咁岩见到呢间餐厅个名,佢知道呢间餐厅嘅嘢食一定好正啊!果然真系好吸引,食完之后真系会有一种why so tasty!! 嘅感觉!❤️😋避风塘鸡翼 呢一度嘅避风塘鸡翼真系有好大嘅惊喜,避风塘嘅香味到而家之前非常之难忘,避风塘嘅蒜香味道再加埋鸡翼真系一个非常之好嘅配合!食到大家都赞不绝口!😋香烤原只春鸡呢一个原只春鸡亦都系有以想不到嘅味道,春鸡系好简单嘅香烤烹调方式,而且仲要系非常之滑,好多肉汁!钟意食烧春鸡嘅一定要试吓!😋火焰雪山好多年冇食过火焰雪山啦,而家好少餐厅会做到,所以一见到有火焰雪山就忍唔住叫咗过嚟试下,果然真系好靓,影咗好多相,而且仲要系好好食,出面好Creamy,入面系冻冰冰嘅雪糕!

😋避风塘鸡翼

😋香烤原只春鸡