今晚约左我既好朋友HAPPY FRIDAY, 我俩都好钟意SOHO, 今日我朋友拣左呢间, 佢六点到, 见到无乜人, 又好似坐得几舒服, 咁就不如试下新野啦. 入到去好有酒店FEEL.餐前面包, 有薄脆 + 香草面包, 热辣辣, 点醋食, 好味!WAITER 介绍我地叫CESAR SALAD, 卖相唔错, D菜几新鲜, 芝士咸度适中, 个沙津酱又够味, OK㖞!MENU唔太多选择, 我地都想食海鲜既关系, 叫左个SEAFOOD PASTA, 味道OK, 不过感觉好似落左美极, 所以唔太突出, D海鲜就几新鲜, 可惜少左D 鸭肉PIZZA, 哗, 呢个PIZZA第一啖咬, 都几得意, 好多鸭肉, 但再食, 超~~~~~多油! 我地食剩左一半.... 其实佢个味都有D怪, 有D腥味, 鸭都系烤好食D到差不多我地食完8点几9点度, 先有一枱客入黎, 成晚比我地俩个包场, 感觉都几好, 不过都唔明点解星期五D生意会咁淡薄, 野食质素又未至于差啫.

2015-09-25