2016-04-24 1679 浏览
同朋友行太古城广场,佢话有新野试,于是就一齐去试下。估唔到系log on都开左cafe。Cafe 系自助揾位,叫完餐有个号码牌俾你,然后waiter会将你点嘅送到你面前。朋友叫个烟三文鱼all day breakfast。入面有4、5片烟三文鱼,三角形薯饼,多士。我就点左个明太子长通粉。朋友个个好满,烟三文鱼味道不太咸,薯饼脆香,多士无upgrade 但都够松软。至于我个个长通粉,原来系好多小虾米再伴上一粒粒嘅明太子,而不是明太子酱。长通粉食得出经牛油煎香,因此有少少硬,但好香。无汁嘅明太子唔辣但口感都好丰富。至于明虾干,少少咸,多多脆。伴住几条通粉放入口,系正嘅,除左真系有d干。我地各人个餐包杯野饮,我要少冰柠茶,佢真系帮我少左好多冰,糖水又可以自己落,加分!估唔到Log-on 搞cafe都够得几好。返食指数4粒星(5粒最高)。