2011-12-10 60 浏览
星期六放半日,老公接我收工去街,见到公司附近有间新开舖头叫LemonTree果汁店放d生果好靓,唔似一般果汁店用d烂生果,地方好干净! 路过原来做紧试食芝士鸡波,食咗粒味道好好,唔使加酱都够味,即系买份返去比囡囡食,承惠18元有十几粒,食到有d口喝,店员介绍左两杯独家饮品比我哋,个名非常funny叫蕉气勃勃Fruity,另一杯系佢哋舖头名Lemon Tree,不过店员话这杯Lemon Tree系用新奇士柠檬做,所以系偏酸,唔饮得酸就唔系太适合,我老公唔饮得酸,于是我哋share试左杯有蕉味嘅蕉气勃勃,果味浓厚真名不虚传好fruity 大杯装都系承惠18元,好过饮佢哋隔离有化学成份嘅珍珠奶茶,店员服务态度都好礼貌,可惜位置比地铁站遮住左,唔系专登行系真的睇唔到间舖头,星期一返工要再去试吓其他小食和杯Lemon Tree
靓照牌
2011-12-03
2 分钟 (外卖自取)
靓照牌
  • Fruity