2020-07-26 4844 浏览
今日试佢个Special Menu😄 🥗 头盘Antipasti Platter 来开始我一个愉快lunch!希望疫情过后又可以有佢个Antipasti buffet 啦😆 🥓一篮子松脆松软兼备 嘅面包饼干饼干条 再点一点黑醋同埋橄榄油就更加美味🍵 拣咗蘑菇浓汤 - 全碗汤都充满粒粒蘑菇好香好多蛋白质🍴🔥主菜今次选炭烧澳洲斧头扒🐃 配牛油菠菜 黑松露粟米 同埋烧薯仔🥔 炭烧果然系斧头扒嘅friend 闻到啲炭烧味就食指大增!佢还有四种配料-烧汁,茄汁,粗盐花,黄芥辣 俾你点配牛扒🤪 个人认为花同牛扒系最配合😋首先佢会将烧好的斧头扒上枱俾你相机先食,然后攞返去厨房再帮你切开等你容易进食!斧头扒我要七成熟 因为我想食落去表面有焦香 果然做到啱啱好 入边仲好Juicy😛 牛扒肉质鲜美一啲都唔un 筋膜都好有胶质! 一句讲晒一定要是试! 食过洲际嘅 grilled steak, 呢度仲做得更加有焦香,肉质味道都做到啱啱好👍👍👍 我哋一行两人 食唔晒 其实想分开两餐食, 佢哋都好细心 提醒其实可以把食唔晒嘅牛扒带返屋企。晚上清煮些清菜 然后将牛扒去微波炉叮热 叮熟少少 但系味道质地依然非常好味!
今日试佢个Special Menu😄

🍵 拣咗蘑菇浓汤 - 全碗汤都充满粒粒蘑菇好香好多蛋白质

🍴🔥主菜今次选炭烧澳洲斧头扒
斧头扒我要七成熟 因为我想食落去表面有焦香 果然做到啱啱好 入边仲好Juicy😛 牛扒肉质鲜美一啲都唔un 筋膜都好有胶质! 一句讲晒一定要是试! 食过洲际嘅 grilled steak, 呢度仲做得更加有焦香,肉质味道都做到啱啱好👍👍👍 我哋一行两人 食唔晒 其实想分开两餐食, 佢哋都好细心 提醒其实可以把食唔晒嘅牛扒带返屋企。晚上清煮些清菜 然后将牛扒去微波炉叮热 叮熟少少 但系味道质地依然非常好味! 牛扒最忌un , 但佢冇!配菜正常好好食😋

🧁 甜品我选择咗Gelato - 开心果及芒果sobert! 开心果几特别滑滑地好香

☕️ 最后梗系要饮返杯靓咖啡作为完结啦

bread  basket