2007-06-21
呢间野好隐秘,就o系Knutsford Steak Chop & Oyster Bar楼上,但系其实2/f同3/f都系食墨西哥菜+东南亚菜,2楼有烟牌小朋友唔入得,就去左3楼坐,两层既餐牌系一样既.3楼门口个名同楼下唔同,叫Q-club,仲有个牌写住members only,不过waitress叫我地上去既,就照入.内部装修几有情调,陪份台似系俾人饮野only的,仲有部钢琴,以为会有人表演,不过turnout系冇既. 成晚得两台客,可能d人都系想坐楼下食烟啩.我地主打叫墨西哥菜,pizza个底好脆,唔同一般食既薄批,似春卷皮多d,另外叫左个唔记得系tacos定pacos既野,系两大块好脆既栗米片剩住d牛,鸡或猪,好好味,叫左个马介休炒四季豆,点知完来此四季豆不同彼四季豆,系似菜'框'既东西,但系马介休味极香,又系好正.其他仲有几款ok既野,不过系朋友全盘order,所以唔知咩名.由于有小朋友,所以d野食全部走辣,不过佢有几只辣酱可以点,系可以辣到跳舞但又辣得好过瘾的,嗜辣者必定不可错过.另外九点前cocktail,bottle beer等有买一送一,最抵饮系margarita,因为佢
另外九点前cocktail,bottle beer等有买一送一,最抵饮系margarita,因为佢唔系用平时见开既高脚杯,而系用
接近细啤酒杯的size既水杯,仲要系足料冇沟'希'到的,抵到烂.
个侍都好有礼貌同耐性,我地多多要求都冇黑面,适当时候黎收碟,同埋自动自觉上第二round野饮,对餐牌食物都熟悉,合格.
呢餐6大两小食左$11xx,以食物同环境计系ok的.下次再去会系同阿爱去辣餐饱.