✨招牌春园河$78和牛汤底,不会过浓,系牛清汤。一啖汤一啖河粉配合得刚刚好😋另外有配香草、青柠和辣椒,可以自行加落汤底。我钟意加啲青柠汁,觉得会再refresh啲🌿 半山熟安格斯牛肉🐮牛味重,但不算特别嫩滑。😋慢煮牛肉条有惊喜,煮得好腍滑,牛味又浓!火炙半熟和牛片河$104和牛片质素和安格斯牛肉差唔多🫣 汤底和配料是一样的。性价比感觉上招牌春园河较高✨香草牛油蒜香鸡翼 $38即叫即整,拎到黎𠮶阵十分热,要摊一阵先可以食。粉浆炸得十分香脆,鸡肉嫩滑,牛油香十分浓烈。可以配合酸甜酱一齐食,但我觉得就咁食已经好好味。招牌春园春卷$38都系即叫即炸,春卷炸得好香脆,配合生菜可以减低油腻感。环境:3.8/5小店,座位空间比较窄是可以理解的。光线充足和干净。有时夜晚食饭时间会出现人龙服务:3.8/5正常,可以提供饮用水。食物:4/5推介✨ 招牌春园河和香草牛油蒜香鸡翼😚Revisit: YES
✨招牌春园河$78

火炙半熟和牛片河$104

✨香草牛油蒜香鸡翼 $38

招牌春园春卷$38
都系即叫即炸,春卷炸得好香脆,配合生菜可以减低油腻感。

环境:3.8/5

服务:3.8/5
正常,可以提供饮用水。

食物:4/5
推介✨ 招牌春园河和香草牛油蒜香鸡翼😚