2017-03-29 212 浏览
终于有时间写返食评啦~~😂话说同靓女👱🏻‍♀️同事A之前约咗好耐既饭局终于成事~~因为得两个人,所以谂住叫个二人晚餐share食~我同靓女同事都不约而同地选择不同沙律作为头盘✌🏻,之后到选择主菜既时候我哋好挣札呀😂因为我哋又想抵d 3选2,可以食多d~~但我哋又想试下20安士西冷牛扒既质素㖞,最后食肉兽胜出😈咁啱见到+$18可以多4条2款口味既肠~于是我哋就order以上食物,然后我就加钱转特饮,而靓女同事就叫手工啤饮~~头盘:⭐️凯萨沙律酱汁没有过份既咸,面包够脆口,中规中矩。⭐️苹果沙律沙律酱虽然用得唔多,但使用咗两款苹果令人食落十分清爽,非常好啱我口味!😂⭐️猪肉肠&鸡肉肠各2条两款肠都唔算太重口味,配上酱汁味道会更好味!主菜:香草烧西冷牛扒(20安士)✨✨✨我哋order 5成熟,佢哋亦的确做到~~我唔需要太用力就好易咁切开块牛扒~~佢哋既调味适中,就咁食都已经带出牛扒既鲜味~~(坦白讲我人生第一次食20安士咋🙈,令人有一试即上瘾既感觉)重点佢两个配菜,薯蓉&牛油粟米粒都好好味👅👅食完劲想问佢有无得refill ar😂饮品方面就唔太记得叫咩名~~不过特飮个杯好似系招牌,重点系有我喜欢既
终于有时间写返食评啦~~😂
话说同靓女👱🏻‍♀️同事A之前约咗好耐既饭局终于成事~~
因为得两个人,所以谂住叫个二人晚餐share食~

头盘:
苹果沙律,凯萨沙律,两款肠
⭐️凯萨沙律
酱汁没有过份既咸,面包够脆口,中规中矩。
⭐️苹果沙律

⭐️猪肉肠&鸡肉肠各2条
两款肠都唔算太重口味,配上酱汁味道会更好味!

主菜:
西冷牛扒20安士
香草烧西冷牛扒(20安士)✨✨✨

饮品方面就唔太记得叫咩名~~
不过特飮个杯好似系招牌,重点系有我喜欢既蝶豆花❤
靓女同事叫既手工啤👍🏻👍🏻

因为我哋book 晚上6点食,所以我哋由两三枱坐到全舖满坐,都不足2小时,所以请大家先book位比较好👍🏻👍🏻
2017-03-10
苹果沙律,凯萨沙律,两款肠