2000-06-16 7 浏览
14 号晚又去Samba~ 7:30pm 到, o 华!! 无人o 架~ order o 左个二人($168 each person), 头盘choose o 左" 煎珍宝蚝" 同" 煎鹅肝", " 龙虾汤",main dish choose o 左" 黄( 惊) 柳", " 煎鸭胸" and " 芝士龙虾", dessert choose o 左" 火焰雪糕"~" 煎珍宝蚝" 同" 煎鹅肝" 正到晕o 左~ esp. 个" 煎珍宝蚝"~ 我一向唔多好蚝, 但真系无谂过蚝可以咁好味~ ^_^ Main course 好一般, " 煎鸭胸", quite 鞋~ " 黄( 惊) 柳" just like 牛柳~ 我谂下次食" 煎羊架" 好D~ ^_^ ( 以前食过劭既" 烧羊扒" 唔错) " 火焰雪糕"..hmm.. 点都好过Haggen Daz~ 加埋另外order o 既两杯drinks, 用埋张八折coupon, $340~ ^_^ 成八点半先至加埋四五张台~ 够晒静~~