2009-06-30 39 浏览
知道今日的sub of the day系ham山长水远都专登行过去买去到好多人排队等啊 主要系外国人男人佢地个个都叫1 feet 作为一个女生+控制kcal吸收的人确实好好奇佢地点食晒之前几个食家都话个包唔热系因为声名要烘热佢先会帮你烘唔烘可以快D 加快人流6 inch honey oat包+cheese+all veggie+sweet onion sauce睇落扁扁咁 厚度同CLUB差得多但其实配料都落足 唔会因特价而执少Dveggie有酸辣的腌青瓜 加上甜甜地的sweet onion sauce整个包咩味都有 所有味蕾也stimulated可能因为太丰富的味道 我最爱的melted cheese到最后一口先食得出veggie好fresh 爽口的包包香脆可口的ham一咬即断 亦有淡淡肉香3样不同的口感 出黎效果依然match回味无穷 咁好食 我谂我要鲸吞1 feet系无难度!!虽然食完唔觉饱 仲有能力食到个面不过佢keep到的成个下午有野系胃的感觉 唔觉肚饿PS veggie入面有红葱/洋葱 加上配左sweet onion sauce 食完口阵onion味 我到左晚饭
知道今日的sub of the day系ham

veggie好fresh 爽口的
包包香脆可口的
ham一咬即断 亦有淡淡肉香
3样不同的口感 出黎效果依然match
回味无穷 咁好食 我谂我要鲸吞1 feet系无难度!!
虽然食完唔觉饱 仲有能力食到个面
不过佢keep到的成个下午有野系胃的感觉 唔觉肚饿

PS veggie入面有红葱/洋葱
加上配左sweet onion sauce
食完口阵onion味 我到左晚饭
先俾晚餐的食物洗去口中的onion味
2009-06-30
  • sub of the DAY!!