2008-12-24 20 浏览
位于湾仔既呢一间, 真系好隔涉下, 而且好细间, 入面既桌子不过十张, 座位不过廿个, 最好就系take away!服务: 好自助形式! 唔知有咩可以choose既时候, 好似盲摸摸, 可能佢d宣传单张放得唔够外眼, 搅到我唔系好知点落单, 个泰藉(?)既女侍应服务很差, 完全feel唔到佢地理会我地, 而且态度唔好, 好似bear bear贡咁! 完全唔helpful! d英文又好难听㖞~ 如果唔识讲英文既客, 咁点落单呀?食物: 意式特制潜艇堡: 真系好普通既一个冻包! 都唔知点解会咁出名既?配料有几多都系假, 因为个包太冻真系唔好食! 唉! 浪费晒!选择系多既, 不过系因为d侍应服务态度唔好, 所以就唔太识得choose, 是是但但就揾左个包食就算!!!价钱: 真系唔得, 食成个餐, 如果系连埋野饮, 都成40几蚊, 真系好唔抵㖞!唔会再有下次, 就算佢有几出名都好, 都系不外如是!

唔会再有下次, 就算佢有几出名都好, 都系不外如是!