2021-06-09 44 浏览
放工后紧系又要食下野 咁先可以挨到星期五架😜😜最钟意呢间餐厅个个八爪鱼🐙超好食☺️推荐 佢仲有墨鱼汁一齐食架!配埋焗薯仔同青椒👍另外香辣带子意粉🍝都不错啊 不会好辣的但好香喷喷😍 大大粒带子 同超多菇啊仲食左秘鲁汁烤鸡同西班牙蛋饼😌有半饭鸡架!朋友话鸡腿🍗滑d 就佢食🤭 我食鸡胸啦 几钟意佢个酱汁!蛋饼系配合西班牙肠 不错Sueno (湾仔)湾仔皇后大道东137号地舖#生活小记录#随心一拍#相机先食#美食 #隐世cafe #hkcoffeeshop #hkbar # 西式餐厅 #foodiehk #相机食先 #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐厅 #香港美食 #香港好去处 #甜品控#cafe #拍拖👫#打卡#jessicafoodhunt#jessicafoodie
放工后紧系又要食下野
咁先可以挨到星期五架😜😜

配埋焗薯仔同青椒👍

仲食左秘鲁汁烤鸡同西班牙蛋饼😌
蛋饼系配合西班牙肠 不错

Sueno (湾仔)
湾仔皇后大道东137号地舖