餐厅: Sugar
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2010-10-17 85 浏览
慕名而黎呢树酒店至高层32/F roof deck bar,今晚有9成full,我地被安排室内坐,近bar台一边既低层,order两杯野加个并盘,最后都系失望而回。失望有几样野:1) 音乐声太大,倾唔到计。2) 格局有d唔舒服,虽然有一个咁好海景view,但室内设计感觉麻麻,三层高坐位虽然有考虑到每个位置都有海景角度,但就限制左家私变化,cushion无得挨几唔舒服,点可以坐得耐? 高台设计令到bar台一边企唔到又坐唔好,怪怪的,楼底给高台影响,空间感觉细左。灯光暗到连睇menu都有困难,或者menu d字唔好用灰银色好少少。3) 由入门口见到两位小姐到走离开擦身经过服务员什至那位俊朗经理,都无听过任何欢迎你,下次再光临的说话。(反而lobby服务员都会走黎问下有咩需要帮忙)。佢地对客无咩笑容,留意到佢地同事之间就会笑下,一见客就收番晒。4) 我地无join memeber,填完表格,过左阵一手递张会员卡埋黎,系一只手递过黎,咩都无讲,态度似 「哟,你张卡,拎住!」似乎唔多稀罕多我地一个membership咁。 5) serve我地个个section的服务员,好唔专业亦无礼貌,无咩笑容

失望有几样野:
1) 音乐声太大,倾唔到计。
,留意到佢地同事之间就会笑下,一见客就收番晒。

5) serve我地个个section的服务员,好唔专业亦无礼貌,无咩笑容,觉得佢最好唔好叫佢order野,唔想做咁。order野就走开,又唔覆你order咩,又会讲多谢之类的说话,如果我帮亲街市俾20蚊杯野饮,我唔会期望d咩,但系而家我俾4倍多价钱饮野食野就觉得唔值同几核突。呢个男服务员亦都系个个同我地做membership个个。
6) 饮左两杯野加个并盘,食物尚算ok。

好多bar好过呢树,只系呢d bar唔够呢树高。

最后都无拎张membership卡走。
会员卡
$140 (其他)
会员卡
  • 并盘