2010-07-12 6 浏览
食完晚饭, 谂住坐车出来路德围WELLCOM 雪糕, 连ICE BAG 都已经准备好. 点知行到恒生提款机前, 想起了松记的"SUMMER". 问下亚仔去食雪糕LOR, 好呀!同亚仔2仔食一碗SUMMER, 要了CHOLOCAT 和 尖糜雪糕, 亚仔用朱古力条点雪糕食好开心. 食食吓, 亚仔话"可尿"甘同佢去厕所先. 见到好多人同小朋友来食. 我仔仔AGE 2 & 8MTHS. 今次是佢第一次食雪糕食到话唔食. 因为份量都好多下.估唔到, 亚仔连 大大粒明珠(大粒西米) 都钟意食PS : 埋单时, 唔见左张单, 以为唔见左吹左去. 因为同亚仔行开左去厕所. 佢地不停甘叫我找清楚D, 所有衫裤袋都找不到. LAST 竟然系ICE BAG 找到. 无影到相
食完晚饭, 谂住坐车出来路德围WELLCOM 雪糕,

估唔到, 亚仔连 大大粒明珠(大粒西米) 都钟意食

无影到相
2010-07-11