2018-08-19
今日因为要kill time,想揾个可以坐耐啲既地方食lunch。突然记起之前亚妹提过呢间野。今日就同朋友黎试下。其实店面好细,室内有12坐,室外有4个吧台既坐位。去到推门入去,见到有位,分开两台,每台只可坐两个。因为我地系三个人,所以要等。大约等左35分钟左右(因为不限时,所以有人会系度闲聊)。如果遇上无位既无你,店员会话比你知:唔知要等几耐,因为唔知入面啲客人会坐几耐。如果你等,留低电话,我会帮你留位,有位会call 你。其实呢个服务都几好。主食种类唔算多,有bagel / spaghetti / all day breakfast / egg benedict;饮品相对地多选择;甜品就有三款。我钟意bagel,叫左烟三文鱼bagel,饮品要左紫,朋友都拣左大虾意粉,饮品就要左橙。质素好ok, 个bagel 系亚麻籽bagel,料都好足。大虾意粉朋友话好食,不过喊左啲。我柸饮品紫,系杂莓,感觉好似加左醋,都唔错,好开胃。朋友柸橙应该都好饮,见佢连入面啲橙肉都食埋就知。甜品叫左蛋同香蕉。真系好好好好好好味味道系呢到留一个想像比大家,大家一定要去试下,以平常心去,食完之后你会哗一声另外
甜品叫左蛋同香蕉。真系好好好好好好味
另外价钱都好平,系高质素既食物,平民既价格