2020-07-20
最近个人开启左大食制😂即系钟意食自助餐。半自助餐来讲其实香港冇乜选择。我最爱尖沙咀𠮶间。不过如果想揾一啲新嘅意思就过过海吧。呢一间Bizou其实都睇咗一段时间。见今日礼拜日就即管去试吓吧!价钱来讲佢都算唔贵,最平178已经可以食到buffet 当然如果你再配一个主菜就另计啦沙律都多选择,其实主要上网见到佢有藜麦沙律🥗先想过嚟试吓!本身网上面仲见到佢有吞拿鱼沙律,今日变咗烟三文鱼,都可以啦。不过佢个藜麦沙律呢冇乜味,如果南瓜可以多少少同埋多少少调味就好。基本野有青瓜同蕃茄啦 有豆 红菜头 薯仔沙律最钟意佢个沙律有火箭菜竟然仲有芝士两款俾你选,一款淡味一款浓味。配上杏桃酱,又咸又甜好味😆👍🏻如果佢有无花果我会更加开心啰主菜我叫咗香煎吞拿鱼本身好有期望以为慢煮𠮶只系会滑滑的。点知嚟到好干身😣同埋冇乜调味所以食落去有啲鱼腥味。。个样就靓仔啦 中间都仲系粉红色嘅添。钟意底下𠮶啲蔬菜🥬酸酸哋几好味😋最后我冇食晒两旧鱼 净系食咗一旧,因为食食吓佢已经冻咗唔好食,又干争争咁。评分系比佢个摆盆同埋底下啲蔬菜🥬甜品都有几款俾你选择,有啲我冇攞到啊,网上面见到Browies比较多人食,我冇食到,因为唔太钟意
基本野有青瓜同蕃茄啦 有豆 红菜头 薯仔沙律
最钟意佢个沙律有火箭菜
个样就靓仔啦 中间都仲系粉红色嘅添。
Pan fried Tuna
甜品都有几款俾你选择,有啲我冇攞到啊,网上面见到Browies比较多人食,我冇食到,因为唔太钟意食朱古力。但系想赞下佢个花生酱蛋糕🍰本身唔太有期望,点知一食落去花生酱嘅咸香惊喜到我。好好食呀我最后食咗一大半隔离个柠檬云呢拿杯就不过不失,酸味都几出,所以你唔会觉得佢好腻。
曲奇饼仲系好脆!不过好甜呀所以唔太啱我
有少少似菲尔斯太太曲奇🍪钟意食嘅人就会钟意啰。
我一个人嚟食佢比张四人枱我,坐得好舒服。全程食嘢侍应服务周到,见你冇水,即刻会帮你加水。👍🏻👍🏻
下次过嚟我一定会食其他嘢😂可能食个牛又会有另一番感受。呢个吞拿鱼真系太干啊⋯⋯唔该佢快啲改进。