2020-03-20 508 浏览
Sensory ZERO都有好几间分店 但我有时间既话就一定会拣去黄竹坑个间 贪佢算少人而且空间感十足 仲有落地大玻璃 咁开扬无论好天同落雨都好好feel讲完环境讲翻野食 呢间绝对系一间满足到你唔同要求既cafe野食种类由all day breakfast去到丼饭都有 岩晒我呢d乜都想食一餐既人🍛蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭 ($118)用上日本米 D饭好有咬口粒粒分明 个人认为鳗鱼都算无咩骨 肉质都系普通 因为系日本食过鳗鱼呢就知点都系有D距离 滑蛋正常 蒲烧汁都系正常 不过不失嘅咸食~🥐巨•午餐肉芝士滑蛋牛角包 ($58)佢无讲错呀! 旧午餐肉真系好巨呀架! 件午餐肉有成2只手指咁高咁粗 仲要打孖上配上充满牛油香嘅牛角包 十级邪恶🤤🤤最衰系佢应该唔记得帮我焗溶块芝士 如果唔系一定仲正😂☕Crazy chocolate ($50)黎个Crazy Chocolate呢最crazy系杯边嘅朱古力碎🥰有晒dark milk white chocolate 沿住杯边饮 好满足🤤❤️不过呢个chocolate可以再浓D 用少D奶绝对会好饮D 个人喜好😍🥳 Lunch 会有Lunch set ($148)鳗

🍛蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭 ($118)
🥐巨•午餐肉芝士滑蛋牛角包 ($58)
配上充满牛油香嘅牛角包 十级邪恶🤤🤤
最衰系佢应该唔记得帮我焗溶块芝士 如果唔系一定仲正😂
☕Crazy chocolate ($50)
鳗鱼饭+$40或以下嘅野饮