2018-05-03 761 浏览
食西餐嘅Eat.it!! 佢好似自助餐咁分好多part👍🏻由前菜到dessert 都算fresh同light😻 pizza日日都有唔同款 我依个有烟肉加只温泉蛋😼个酱系tomato🍅佢个批皮系全人手即日新鲜整,而且用料全天然好健康。佢个批系薄批嚟,脆卜卜又唔油(7/10) 至于pasta我拣左长通粉 佢依道d意粉系日日有chef新鲜制造冇经风干!我认为出街食意粉一定系食有seafood个d!卡邦尼自己系屋企都认整啦....佢有好多款酱架例如白酒吞拿鱼、杂菌。我就叫左蕃茄海鲜✌🏻佢个味系偏酸嘅,食得出系天然蕃茄煮出嚟!(8/10)salad都有好多choice 我拣左quinoa 茄子仲有新薯好健康 不过有d酸可能因为叫得太多🍅 (6.5/10)但整体好中意 门口又有电单车可以影相so good
食西餐嘅Eat.it!!

但整体好中意 门口又有电单车可以影相so good