2019-05-06
今次想同大家介绍一下western style主食啦,尼度其实都可以话几适合celebration,气氛唔差,又有happy hour,野食亦都有好多款拣,尼度主打系Spanish style~今次tapas尼我地就拣左2个,分别有beef tartar同埋calamari,tartar尼唔会好酸,而且个酱都真系好开胃,加上脆薄饼食系really nice~calamari就都可以既..都算几大旧同埋真系热辣辣咁出菜~~~主食我地就当然要叫seafood paella啦,咁佢就可以拣ink sauce,不过我地今次就冇叫到,一上尼打开个paella都几吸晴,d海鲜都fresh而且都几大架,个饭就冇咩特别,尼2样野有d分开左既感觉所以就冇话系咪特别好食,不过可以一试啦...另一个主食我地叫左Beef Ribs,用佢地秘制既西班牙香料而成,一上度尼哗都好大份播,都有d惊喜,真系好味同埋好嫩口,非常之推荐喔~~