2020-11-09 328 浏览
今日同太后去Aeon supermarket 原本想买水果 买左日本蜜柑 跟著......(港女mode上身既我见靓就想买)比个冻柜里面toy story pattern吸左我埋去 系咩黎?......乳酪 (甘有咩特别?)唔好急听我埋我既认知里面乳酪系半流质 有d稔今日呢个有一个新体验打开系布甸?啫喱? 奶冻?答案系一个布甸质感既乳酪 用匙羹不起 好似奶冻 食落的确系乳酪 有三个口味士多啤梨 热情果同原味 我同小朋友开左 士多啤梨同热情果两个味 剩返原味比太后(劲衰🤪)闻落味道清新 而芳香 食感: 小朋友食起上黎 非常干净俐落唔会黐到成咀都系好顺滑 QQ的 清新唔会粘 包装好吸睛又可爱小朋友竖起手指赞好 我都觉得几好 最钟意咁干净俐落品牌标榜牛奶制造 乳糖不耐症人士也可食用这款乳酪。购物体验: 我冇留意到个价钱只系见到toy story 就攞咗两杯去俾钱 cashier姐姐好好 佢话比多三个几就会有多一杯问我要唔要多杯 埋单$23.9多出嚟𠮶一杯就系劲衰留俾太后嘅原味😂😂推介比大家
我既认知里面乳酪系半流质 有d稔
今日呢个有一个新体验
打开系布甸?啫喱? 奶冻?
有三个口味士多啤梨 热情果同原味
食感: 小朋友食起上黎 非常干净俐落唔会黐到成咀都系
好顺滑 QQ的 清新唔会粘 包装好吸睛又可爱
小朋友竖起手指赞好 我都觉得几好 最钟意咁干净俐落

品牌标榜牛奶制造 乳糖不耐症人士也可食用这款乳酪。

多出嚟𠮶一杯就系劲衰留俾太后嘅原味😂😂
推介比大家