2012-02-20
wildfire真系我地一个明智抉择waiter好好咁俾我地坐出面睇风景,环境对海,好有feel!我地叫左一个9吋大虾pizza,好香脆,d虾都几多, 几大只,sauce好香,因为有好多香草!!好满意!因为唔系叫set lunch,我地另加左个甜品share上碟时真系好惊喜呀, 好大份, 好似仲大份过MENU张图, 外型满分红莓macaron,我觉得硬左D同过甜,可能系cater外国人口味挂.. 之后食开心果MACARON!!呢个甜度OK,岩岩好,唔错.!仲有一旧旧好似CUBE的CHEESEACKE,有好多粒.(~10粒以上),只系食呢个都好饱,!而底下的雪糕, 好香好滑,有一球系开心果味,一个红莓味,仲有一个系焦糖牛奶味个人认为焦糖牛奶味最好食,甜甜地的焦糖同牛奶好夹!decoration用的焦糖CRUMBS.脆脆系我另一Favourite!,不过都几黏牙
我地叫左一个9吋大虾pizza,好香脆,
d虾都几多, 几大只,
sauce好香,因为有好多香草!!好满意! 因为唔系叫set lunch,我地另加左个 甜品share
个人认为焦糖牛奶味最好食,甜甜地的焦糖同牛奶好夹!