今次特登过黎上环帮朋友庆祝生日,d staff真系好唔话得,送左张手写生日卡比我哋!有啲sweet 😆虽然夜晚条街比较静,但出奇地餐厅都几多人帮衬,同埋气氛几好😃 餐厅嘅装修好靓,英式欧伦风,但其实系食日本菜🫢 比较西式嘅日本料理,出面比较少见,叫埋酒会更加好,可以慢慢倾吓计👍🏻同朋友都特别中意佢个招牌和牛,薄薄地再加埋啲酱汁,夹埋蒜片食会更加好第二款最中意系一口豆腐,有种入口即溶感觉,相对fresh😆粟米天妇罗系出面比较少见嘅做法,佢炸得黎系香脆,个人觉得配酒一流本身惊食唔饱叫多左个饭同条鱼,4个人食份量岩岩好酒list非常齐,又有mocktail, cocktail, sake, wine,有时收工同朋友过嚟饮返杯都几好

和牛

第二款最中意系一口豆腐,有种入口即溶感觉,相对fresh😆

豆腐

本身惊食唔饱叫多左个饭同条鱼,4个人食份量岩岩好