2022-01-01
年尾出街食飯會俾人劏,圓圓揀左呢間墨西哥菜,成餐飯係咁叫tatatata.. cococoo … TUESDAYYY~~😅😀本身睇左食評先去,大概都有幾款心水tacos ($48-58)Mango shrimp ⭐️⭐️⭐️⭐️Carnitas ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Al pastor ⭐️⭐️⭐️自己覺得carnitas 最好食,半肥瘦pork shoulder,有陣炭燒味,又juicy!Al pastor 都ok, 但冇carnitas咁入味,同埋乾身d.Mango shrimp 圓圓話最好食,但我鍾意墨西哥煮法嘅肉多過海鮮😌**自己本身真係唔係特別好tacos, 因為好驚陣芫荽味!同埋感覺就好似tortilla包住一堆好容易跌出嚟既椒、青瓜同洋蔥😂😂** 不過呢餐真係改觀!Carne asada fries ($128) 🍟 呢個真係又抵食又好食!😍😍 grilled flank下面係芝士幼薯條,同埋墨西哥好開胃嗰隻sauce!推薦大家嗌!GSC ($180)呢個就真係gimmick野😂兩大舊牛油果,加你諗到嘅調味同伴碟。不過又真係幾高水準,因為佢配埋salsa. 所以一大盤脆片可以點兩種醬食。結果我哋兩
Mango shrimp ⭐️⭐️⭐️⭐️
Carnitas ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al pastor ⭐️⭐️⭐️
Al pastor, carnitas, Mango shrimp
Carne asada fries ($128) 🍟
GSC ($180)
結果我哋兩個人食唔晒GSC, 打包左。
最後要講下Mulled wine,熱左既紅酒,唔岩飲🥲
環境都幾有格調☺️☺️
決定搵個星期二黎encore ! Happy holidays !!
Mulled wine
GSC