2019-09-15
打工有打工嘅忙碌💼,发梦有发梦嘅坚持💭,大家间唔中都应该要chill下relax下同人倾下,适当嘅休息是为了走更远的路👊🏻LaVilla坐落尖东海滨,叫做有啲景睇下而且仲有Live band,餐厅有室内座位、露天座位选择;主打法国菜。【Grilled US Prime Rib-Eye烧美国顶级肉眼】 Additional side dish, $58 each 我哋加咗薯条,牛排照旧要Mediuim,牛扒煮得啱啱好,肉味尚算浓厚。【Black Truffle Veloute黑松露蘑菇忌廉汤】黑松露汤香气四溢,口感浓稠,我个人就觉得Over咗口感一般🤭似黑松露糊仔多过似汤。【1/2 Dozen Gratinated Snails法式田螺半打】撇除食到少少草青味之外,其实味道唔差,仲有香滑嘅薯蓉垫底。【Bellini (Champagne+Peach Schnapps)香槟鸡尾酒 】My favourite 💗 Champagne Cocktails🥂 希望大家中秋快乐,人月两团圆。
希望大家中秋快乐,人月两团圆。