2019-03-09 628 浏览
其实我已经唔系第一次泥呢间呼吸cafe食野了😆我最中意呢间Cafe环境舒适,昏昏暗暗颇有气氛,唔同层数都有唔同装潢。情侣泥到又可以一边食一边慢慢,系忙碌嘅生活中抖一抖,等我哋嘅灵魂都呼吸一下😚可能因为餐厅有几层嘅关系,所以都无坐满客人。当日因为节日无得叫dinner set,所以我哋散叫~柠檬汁烟三文鱼冷面 ($79)酸酸嘅酱汁令人开胃,佢仲有比柠檬再加酸味,不过我哋觉得唔洗加个味就刚刚好🤣特别之处系佢哋将烟三文鱼砌成玫瑰花啲形🤣虽然有啲汁,但略厌冷面有啲干。红酒牛尾饭 ($85)个人较喜欢呢个。牛尾唔会过腍,刚刚好而且牛尾好入味,吸晒酱汁嘅味道。而加左啲配菜可以中和番牛尾嘅腻😋西班牙冰咖啡 ($49)有云呢拿雪糕系面,当雪糕开始融化,甜甜嘅雪糕中和番咖啡嘅苦涩味,所以甜度适中。值得一赞系佢哋用嘅冰块系由咖啡结冰制成,咁样就唔会好似一般冰咁怕沟淡左杯咖啡。比利酒冰咖啡 ($65)比利酒味香浓,沟埋咖啡又唔会太苦,味道特别。木爱酒之人必定要试试呢个咖啡🤣同上冰块系由咖啡结冰整制成。
其实我已经唔系第一次泥呢间呼吸cafe食野了😆
可能因为餐厅有几层嘅关系,所以都无坐满客人。
当日因为节日无得叫dinner set,所以我哋散叫~
柠檬汁烟三文鱼冷面
柠檬汁烟三文鱼冷面 ($79)
红酒牛尾饭
红酒牛尾饭 ($85)
个人较喜欢呢个。牛尾唔会过腍,刚刚好

西班牙冰咖啡
西班牙冰咖啡 ($49)
比利酒冰咖啡
比利酒冰咖啡 ($65)
同上冰块系由咖啡结冰整制成。
红酒牛尾饭
西班牙冰咖啡