2019-08-22 883 浏览
之前见朋友来食 dinner 已经觉得吸引,呢日我就来食 lunch. 有 lunch set menu, set lunch 离不开都系 salad/ soup, main + drink + dessert汤-呢日系薯仔忌廉汤: d 薯仔煮得好腍,腍到起沙,而且系忌廉汤,好似食紧好稀既薯蓉咁,加上好腍既薯粒,饮汤之余,又有返少少要嘴爵既口感,赞!主菜-牛扒七成熟:块牛扒好大块,口感有d d 韧,怀疑有少少overcooked. 但overall,味道都系吾错既。伴碟既粗切薯条好正,吾使点茄汁都好好味,食到停吾到口 以份量,味道,地方环境来讲,呢个牛扒set lunch 既性价比都算高,一d都吾差

2019-06-25