2009-06-18
可能因为住得太近,成日觉得唔急试唔急食,the big bite居然拖到寻日先食,不过完全无失望!睇左好耐都唔明set系点计,最后都系要问waiter(佢地唔识讲中文的),先知道原来系单点一个burger一个fries,+$3有tea/soft drinks,简单黎讲就系饮野会抵左,其他不变anyway,order如下:Crispy Bacon Cheese Burger($56):好高好大个,睇佢个样已经令我好满足了饱唔系平时的汉堡饱,无芝蔴,但又唔系mc donalds个种muffin饱,比两者松软,好好味!bacon真系crispy,但系要$7计就唔抵lu~牛肉好厚,而且唔会死死实实,好juicy,非常正!sauce都够足,好正!Nachos Poutine($33):nachos toppings+poutine,有橄榄,cream cheese,chili,肉酱,红腰豆等等,好丰富!poutine即炸,热辣辣,又脆,真系好正!不过好似toppings仲多过poutine(好彩唔系同沙漠王子去食,如果唔系肯定会要我清碟,肥死我)即叫即整,而且见住佢慢慢整,虽然好肚饿,但系慢工出
anyway,order如下:
即叫即整,而且见住佢慢慢整,虽然好肚饿,但系慢工出细货,等成十五分钟真系值架!
big bite有美式burger的heavy,但系heavy得黎好满足,尤其因为我寻日想晕想晕,食呢D高kcal野返而舒服返~
big bite系我食过美式burger入面最好味的一间,虽然都系偏好日式的freshness多少少(同MOS不相伯仲啦),但系一定会再黎帮衬
希望OR会继续有coupon啦!$100-$20好抵啊