2019-12-22 44 浏览
今次要介绍既系Green Waffle Diner ,位置系Yoho一期入面 ,入元朗第一个站落车就到。餐厅环境好适合休闲倾下计,慢慢享受下,入座后我地叫左个二人套餐,一个套餐有齐餐前小食,汤,沙律,炒蘑菇同薯条,再加两个主菜同两个甜品同餐饮,真系好抵食!蘑菇杂锦杂菌汤 ,淡淡杂菌嘅香味。。十分好饮烟鸭胸沙律炸薯条主菜上场啦,龙虾扁意粉,龙虾肉口感唔同味道唔错,再加上热意粉既配合。。完美安格斯肉眼扒,五成熟,牛扒有好香既牛味,店员上菜时候还给一个温馨提示,天气冻趁热食十分窝心到甜品有窝夫同pancake窝夫外脆内软再加上云呢拿雪糕嘅配合好好味,仲有生果伴碟感觉好FreshPancake做到好松软,一样都有生果同雪糕伴碟,为整餐饭画上完美句号

蘑菇杂锦杂菌汤 ,淡淡杂菌嘅香味。。十分好饮

烟鸭胸沙律

炸薯条