2011-06-06
想黎依间野好耐, 系特别依间我最想去, 可能因为佢系靓地区既靓舖位有靓装修既靓食店.之前去过另一间COVA(又一城), 果间靓到.. 真系系入面坐下, 叹下茶, 好似贵族咁...唔知依间会点? 贵野食: 佢地DESIGN同整既蛋糕/野食甜品: 主要蛋糕, 无乜雾丝/布丁, 完全无雪糕/雪芭/曲奇/朱古力(圆形一粒粒果D) (又一城果间系DINNER BUFFET时有曲奇/雪芭/朱古力)主菜: 面包, 三文治头盘: FINGER FOOD野饮: 有得比一杯果汁同一杯野饮, 我叫左西柚汁同玫瑰花茶, 西柚汁虽然普通但系佢清清地, 可以中和甜味, 而玫瑰花茶香到去隔离枱, 劲正! (我朋友饮橙汁同柠檬茶.VIEW: 全室内, 无向街窗, 有玻璃门, 见到SHOPPING MALL既人椅: CHAIRS音乐: 唔记得气氛: 好光既灯光, 有一札康乃馨系枱度, 几靓餐具: 白色有COVA自己LOGO, D茶杯都有公仔, 系D公仔入面会见到COVA个名, 几得意~服务: 黑色外套果D几好人*******佢除左甜品, 仲有咩野食TIM?======================原来佢有LOBSTE
唔知依间会点? 贵野食: 佢地DESIGN同整既蛋糕/野食
主菜: 面包, 三文治
头盘: FINGER FOOD
椅: CHAIRS
音乐: 唔记得
气氛: 好光既灯光, 有一札康乃馨系枱度, 几靓
服务: 黑色外套果D几好人
*******
佢除左甜品, 仲有咩野食TIM?
======================
原来佢有LOBSTER DINNER? 估唔到.
SUNDAY LOBSTER LUNCH: $498(WHOLE LOBSTER) 同$308(HALF LOBSTER).
唔知D味会系点?
而且, 父亲节LUNCH有3个COURSE既要$288(成人) 同$238.