餐厅: Dazzling Cafe (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
TEA
2021-09-12 41 浏览
今次食过江龙 台式CAFE 主打系甜品雪糕蜜糖吐司另有多款意粉,汉堡包等等柚子鸡翼单骨炸香,食起来方便,够脆口,柚子蜜汁甜香食起来味道清新易入口蜜糖吐司 顶层放一球大雪糕 士多啤梨酱 吉士酱 蜜糖就加咗系吐司入面既多士条吐司即系成个方包界开将中间面包拎去焗成多士再放返入去 最后系上面加忌廉 吉士酱果酱雪糕所以其实系极邪恶甜蜜既又够饱 下午茶食一份加小食已经KO我地2个人....蜜糖多士沾上忌廉同吉士非常唔错 无甜不欢既你一定爱上甜品仲会跟住唔同季节而出限定口味,有兴趣就要留意了饮品系奶咖啡 奶同咖啡比例系一半一半 所以奶味好重 咖啡味无咁浓 但几好饮尖沙咀弥敦道100号The ONE 3楼22号舖评分8/10消费$350
今次食过江龙 台式CAFE 主打系甜品雪糕蜜糖吐司
另有多款意粉,汉堡包等等

柚子鸡翼
单骨炸香,食起来方便,够脆口,柚子蜜汁甜香
食起来味道清新易入口
蜜糖多士沾上忌廉同吉士非常唔错 无甜不欢既你一定爱上
甜品仲会跟住唔同季节而出限定口味,有兴趣就要留意了
尖沙咀弥敦道100号The ONE 3楼22号舖
评分8/10