2008-04-11 3 浏览
Mango Mousse Chocolate Cake + king of black forest 同朋友系又一pageone买书, 买完自己口痕, 拉朋友食tea, 话话4月唔会再食high tea, 所以冇去到cova, 就黎左呢度.有tea set for 1/2, 2个人梗系叫for 2啦, 朋友食Mango Mousse Chocolate Cake, 佢话味道几好, 而且好大件, 佢认为好抵食; 我就食black forest, 个底有d红莓, 唔知系咪唔当做, 有d酸酸地既感觉, 不过夹落个蛋糕度又可接受, 而且朱古力对我黎讲有一定吸引力, 冇比红莓影响到要左杯latte, 普通, 水准只可以话合格, 比起cova仲差好远呢! 不过, 佢系继cova之后可以系又一食到既合格tea set, 有机会就再番炒啦!