2014-02-18 5570 浏览
K11附近有很多coffee shop, 不过一般都好多人, 原本想去agnès b. Café LPG, 点知人太多, 唯有去呢度, 有大把位。我们点了个黑森林蛋糕同三文治,配Latte 同 Mocha。呢度既下午茶只要点甜品或三文治就可以加18蚊再叫杯野饮。黑森林蛋糕既卖相好特别,上面系用朱古力整既, 好似揸成一旧既纸。唔算好甜, 可以接受。三文治朋友点的,他说OK.Latte 好大杯,可惜我落左两包糖都觉得苦,同佢地反应,原来佢地落左2个shot, 所以比较浓。之后话同我换一杯无咁浓既!!服务几好!! 朋友点的Mocha 他说也苦苦的, 不过佢无所谓!咖啡呢方面, 其实佢地唔算出色, 至少系我去过咁多间既coffee shop入面算系好一般的。

呢度既下午茶只要点甜品或三文治就可以加18蚊再叫杯野饮。
三文治朋友点的,他说OK.
之后话同我换一杯无咁浓既!!服务几好!!
朋友点的Mocha 他说也苦苦的, 不过佢无所谓!
三文治
黑森林蛋糕