2012-06-07
刚开业时去过,又贵又难食,十问九唔应,结果去麦记加底,以为刚试业所以再比多次机会。今日叫左个套餐转麺,我地take order 时怕份量太多所以先问个面系碟上定一碗上,waiter话碗上所以我地加钱换两碗面,结果当然唔系啦!但最兴话佢无讲过Never mind !跟住同之前D. Comment 一样狂赶客,但无full 的.最过份男侍应想攞走末食的生豪(whole dish)。D野一系难食,一系无味,所以问佢攞盬,佢话成间餐厅都无,我问佢甘你地点煮野,之后佢死死气攞左碟盬出黎(系我教的)。呢位男侍应连个餐有咩佢都唔知。可幸的是,双方末有恶言相向,他们只是爱理不理。难食都笕,但食到成肚气Overall:生豪: terrible chicken wings: tastelessnoodles: good, cause it cook from package noodledrink: oksatay: tasteless and not juicytotal 250 for 2 person
Overall:
生豪: terrible