2021-03-25
终于又到左打工仔最期待嘅星期五🤤一放工就约埋同事去公司后面饮杯嘢食下野吹吓水👏🏻行过见到一间新开嘅酒吧餐厅,舖头细细间,但入边装修得好用心,决定试一试佢!店员几年轻,态度亲切,仲会根据我哋嘅口味介绍cocktail / mocktail俾我哋,我自己钟意甜身易入口啲,店员推介左呢杯Gin Ever俾我👍🏻果然冇介绍错,几啱我口味,适合食野前饮番杯。另外同事就叫左杯Got Juice,同样系清甜开胃。我哋仲叫咗一份小食同两份主菜,包括半熟吞拿鱼春卷($68),系估唔到佢咁好食,唔用全熟吞拿鱼绝对正确嘅选择👍🏻👍🏻👍🏻带子香蒜橄榄油意粉($168)用上刺身级带子,大粒又有口感,将平平无奇嘅香蒜橄榄油意粉升级,几高质素。烤原只法国春鸡($278)即叫即整,都等咗差唔多15至20分钟先有得食,春鸡入面放满杂菌,充分吸收晒鸡汁,我自己就好钟意食🐔食到尾,带住微醺嘅情况下番屋企!值得再一试💕
带子香蒜橄榄油意粉($168)
烤原只法国春鸡($278)
食到尾,带住微醺嘅情况下番屋企!值得再一试💕