2021-12-19 62 浏览
去花墟拣圣诞花梗系顺便喺太子食埋饭,觉得lava 几好feel,店员介绍做紧all you can eat tapas😱 $388 有17 款食物同汽水,而且头盘以外嘅嘢可以无限追加🤭 我哋重点推介有🔔…🦪头盘生蚝 - 来自西班牙,口味比较清爽,属于易入口嘅一种🧀Cold cuts platter - 冻肠同芝士各有两款,我太钟意食芝士所以疯狂追加🤣🫕Mussels - 由于系baby mussels 所以size 就比较细,不过用左牛油白酒煮,上枱超级香!🦑炸鱿鱼配青柠 - 鱿鱼唔算炸得好劲,仲有用椰奶调味,食落充满惊喜😍🥘西班牙海鲜饭 - 迷你版两个人share 啱啱好,虾都几大只,饭底加入咗龙虾汁好正🤤另外餐厅有劲多款特色手工啤,我哋果断放弃汽水额外叫嘢饮🤣🍻

我哋重点推介有🔔…

🦪头盘生蚝 - 来自西班牙,口味比较清爽,属于易入口嘅一种
生蚝

Mussels

炸鱿鱼配青柠

西班牙海鲜饭

另外餐厅有劲多款特色手工啤,我哋果断放弃汽水额外叫嘢饮🤣🍻